Resto
Perfect gegrild vlees.
Ontdek onze vakkundig bereide gerechten van topkwaliteit.
Klaargemaakt zoals u het wil.
Geniet van onze vers gesneden Belgische friet , kriel-patatjes met kruiden boter of heerlijke patat-puree.
Onze gerechten worden vakkundig voor u bereid op onze Eik en fruithout gestookte grill
TAPAS TO SHARE
MIX ARTISANALE KROKETJES CLAY’S (9st.)
BORDJE GEGRILDE HAM EN MOSTERD
KIP CURRY KROKETJES CLAY’S (9st.)
SCAMPI PIL PIL (5st.)
BOULETJES DEN ENTRECÔTE (7st.)
BOULETJES IN TOMATENSAUS MET SELDER
VOORGERECHT
SOEPJE VAN DE BOMMA + brood
SCAMPI PIL PIL (5st.)
GARNAALKROKET CLAY’S (2st.)
BEEF ANGUS KROKET (2st.)
KAASKROKET (2st.)
BACALAO KROKET (2st.)
HOOFDGERECHT – GRILL
ENTRECÔTE BASQUE
STEAK PREMIUM
RIBBETJES – Jack Daniels sweet
RIBBETJES – gekruid
SLOW COOKED PULLED BEEF ON THE BONE
VIS
GAMBA’S – gegrild
GAMBA’S DIABOLO
SCAMPI PANNEKE (9st.)
ZALM OP VEL – gegrild
KINDERGERECHTEN ( tot 12j.)
RIBBETJES kinder portie
BOULETJES in tomatensaus
DESSERT
DAME BLANCHE
CRÈME BRÛLÉE
CHCOLADE MOUSSE
EXTRA’S
BROOD
CHAMPIGNONROOMSAUS
PEPERROOMSAUS
VLEESJUS met sjalotjes
DEN ENTRECÔTE DIABLO
GEPOFTE AARDAPPEL
met kruidenboter
PUREE met bieslook en parmezaanse kaas
VERSE FRIETJES
MAYONAISE
MOSTERDSAUS
VERSE TARTAAR
VERS GEKLOPTE BÉARNAISE
GEBAKKEN CHAMPIGNONS
KRUIDENBOTER
BAKWIJZEN
BLEU
Het vlees is aan de binnenzijde nog volledig rauw.
Het is noodzakelijk dat het in de kern warm is.
SAIGNANT
Het vlees is meer gebakken, zodanig dat het aan de binnenzijde nog bloederig is.
A POINT
Dit vlees is helemaal niet meer rauw aan de binnenzijde, maar toch nog vrij sappig.
Het is juist op punt gebakken.
BIENCUIT
Het vlees is goed gebakken en mag niet meer rauw zijn aan de binnenzijde.
Het vlees zal duidelijk droger zijn dan de vorige bakwijzen.